Review?
 • Sziasztok,

  Érdeklődnék, hogy ti hogyan szoktatok review-zni, akár a saját, akár más munkáját? Most ott tartok, hogy a sajátomat szeretném átnézni normálisan, mielőtt továbbadom, de nem tudom még, hogy mi lenne a legjobb módszer. Kinyomtattam, és egyben átolvastam - ez jó volt egy-két szóismétlés kiküszöbölésére, viszont nyilván az ember akkor nem látja a videot. A saját munkám során ez nem nagy gond, mert tudom szinte kívülről, de ha másét nézem át, akkor azt csak úgy tudom, hogy megy a video, és alatta az angol+magyar szöveg darabokban... Ez így kicsit nehézkes, ezért inkább most nem is vállalok ilyesmit, pedig szerintem az is nagyon fontos lenne, hogy egy kész munka minél hamarabb átessen az ellenőrzésen, és ne a queue-ban várja a világvégét :)

  Nektek mi vált be a legjobban?
 • 6 Comments sorted by
 • Most irtam le, hogy lehet letolteni a videot es a feliratot Amara-bol, majd egyutt megnezni egy mas programmal. Eddig ez a legjobb a review-re.
 • Sziasztok ismét! Látja esetleg valaki "Brian Greene: Is our universe the only universe?" c. előadását a task listában? Elvileg megnyomtam, hogy mehet review-ra, de még mindig látom a folyamatban levő fordítások között, így most nem tudom, hogy milyen fázisban is van pontosan.
 • Igen, ott van a task listaban. Meg nalad van, nem jelent meg a review-re kesz task-ok kozott. Meg varjunk egy kicsit...
 • OK, köszi, hogy megnézted! Akkor inkább haladok másikkal, amíg nem érkezik valami hivatalos update ezekkel a technikai problémákkal kapcsolatban.
 • Na most mar gyanus... Meg mindig nalad van... Biztos lezartad a forditasat? A sajat task listadban ott van meg? Ha igen, ki tudod nyitni "Perform task"-al? Ha igen, akkor probald meg egyszer lezarni. Eloszor a szoveget, aztan a leirast kell es utan lehet vegleg lezarni. Ha nincs a te sajat task listadban se , akkor megprobalhatom "Reassign"-al vissza kuldeni neked vagy irunk a Support-nak.
 • Most megpróbáltam mégegyszer lezárni, és ezúttal el is tűnt a task listámról. Szerintem most jó lesz - biztosan valami ideiglenes hiba volt (valamikor a múlt héten próbáltam leadni).