Portal:Magyar

From OTPedia
(Redirected from Hungarian)
Jump to: navigation, search


Portal Magyar

Üdvözlünk a magyar wiki oldalon!
Középkori krónikás


Ez a wiki egyike a TED "Nyílt Fordítási Projekt"-jét támogató kezdeményezéseknek. Ezeket ez oldalakat a magyar fordítók készítik a magyar fordítóknak.

Selected articles

Ha kezdő vagy a TED Nyilt Fordítói Projektjében, kérünk olvasd ezt el!
Read more...

Topics

Jelentkezés  · AMARA Bevezető  · Első fordítás előtt olvasd el  · Általános irányelvek  · Nyelvtan és helyesírás  · Szókincs  · Szocio-kulturális utalások fordítása  · Az angol-magyar fordítás csapdái  · Magyar OTP fordítók  · Magyar OTP mentorok  · Specifikus szaktudással rendelkező fordítók  · Kiváló magyar TED fordítások  · Technikai tanácsok  · Offline fordítás  · Reviewer irányelvek

Quotes

Az arabul beszélő millióknak fordítok - több mint 280 millió ember beszél arabul. Azért fordítok mert ez egy módja a kölcsönös tisztelet elősegítésének a különböző kultúrák, emberek, vallások között. A fordítás egy módja a gondolatok cseréjének köztünk, emberek között. A barátaimért is fordítok; azt gondolom ez egy jó ajándék ami megváltoztathat valamit az életükben. A lányomért fordítok, a te lányodért és minden gyerekért, és a következő generációkért. Remélem egy nap majd ők mind hasznát látják a fordításaimnak.

Anwar Dafa-Alla, arab TED fordító

What are portals· List of portals

Purge server cache


Flag of Hungary with border.png Magyar
(Portal)
Personal tools
Namespaces
Variants
Actions
Navigation
Languages
Toolbox